Kako se prijaviti na BEST kurs?

Pravo prijavljivanja na BEST kurseve imaju svi studenti osnovnih, master i doktorskih studija tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu. Da bi se prijavio/la na kurs, ne moraš da budeš član BEST-a.

Sve prijave idu preko naloga koji otvaraš na sajtu:  www.BEST.eu.org . Pri otvaranju naloga, potrebno je da uneseš broj indeksa (Student Identifier) u formatu FAK BROJ/GODINA (pr.: Elektrotehnički fakultet; broj indeksa: 27/09 – ETF 27/2009). Na mail će ti stići šifra preko koje pristupaš svom nalogu.

Kad pristupiš svom nalogu, spisak kurseva ćeš naći pod: Courses/List of BEST courses. Na toj strani možeš da vidiš više stvari: spisak kurseva (naziv, mesto i vreme održavanja, kao i tip kursa), rokove sezone i statistiku prijavljivanja (u gornjem delu iznad spiska kurseva).

Naziv kursa je link koji te vodi na stranicu gde možeš videti više pojedinosti o kursu, kao i njegov raspored, sajt i iznos participacije. Učesnici iz Beograda plaćaju samo Leasure Events u punom iznosu, dok su svi ostali kursevi besplatni.

Odmah pored osnovnih podataka o kursu, stoji link koji vodi na stranicu za prijavljivanje (gde ispisuješ svoje motivaciono pismo na engleskom jeziku i odgovaraš na postavljena pitanja organizatora).

Kada budeš pisao/la motivaciono pismo, vodi računa da će ga čitati studenti kao što smo i mi. Izbegavaj zvanične izraze i pozdrave. Pokušaj da budeš zanimljiv/va i da ih tako ubediš da te pozovu da učestvuješ na kursu. Sama originalnost pisma, tj. u kakvom ćeš ga obliku napisati i šta će ono sadržati zavisi u potpunosti od tebe.

Svoje pismo možeš menjati sve do isteka roka za prijave, tako da ne moraš da ga sastaviš odjednom. Izbegavaj da čekaš poslednji dan, jer se dešava da se sistem preoptereti.

Poslednje što je potrebno da uradiš da bi tvoja prijava bila vidljiva organizatorima je da validiraš nalog.
 
Aktivnosti
Aktuelno
Prolećna sezona BEST kurseva!

prijavite se na link-u
 
Pridružite se
Posetite nas! Svakog četvrtka u periodu od 12 do 14h možete doći u našu kancelariju da saznate više o nama, validirate nalog za BEST kurseve ili se učlanite u BEST. Očekujemo vas
email
beograd+pitanja@best.eu.org
FON
CRI
Veolia Water
TMF